fbpx

The Capital Rockfest 2019 – Kill The Kong och Sungen utgör de sista pusselbitarna

Det mesta har varit spikat och klart inför premiären av THE CAPITAL ROCKFEST 2019 sedan länge. Men vi ville höja temperaturen ytterligare ett par snäpp. Så nu är det klart att sjumanna-orkestern från Västerås KILL THE KONG och über-metal-duden SUNGEN ska underhålla oss under kvällen. Nu är även spelschemat klart.

 

Vi ville gärna bjuda in ett band som skulle kunna sätta en bra standard för hela kvällen och se till att ni besökare ska få en rejäl uppvärmning inför resten av akterna. Och vad passar inte bättre än sjumanna-orkestern KILL THE KONG från Västerås.

Men vad är en kväll utan en bra host? SUNGEN är kanske Sveriges hårdaste och mest inbitna metal-head. Han vet verkligen hur en grymt bra hårdrocksfest ska vara. Så förutom att han kommer DJ:a inför första akten och även mellan akterna, så kommer han se till att ingen missar någonting viktigt under kvällen. Helt enkelt, bättre host än så går inte att hitta.

Lineupen är: Lillasyster, Dead By April, Corroded, Smash Into Pieces och Kill The Kong.
Kvällens DJ och värd: SUNGEN
Biljetterna köper du via Tickster.
Följ eventet via Facebook.
Plats: Kraken Sthlm
Tid: 20.00-03.00

 

Vi har även fått spelschemat klart och det kommer se ut här:

20.00 – Dörrarna öppnar
20.00-21.00 DJ SUNGEN
21.00-21.35 KILL THE KONG
22.00-22.45 SMASH INTO PIECES
23.10-00.10 CORRODED
00.25-01.15 DEAD BY APRIL
01.40-02.30 LILLASYSTER
03.00 – Festivalen avslutas.
(Tiderna kan eventuellt justeras något, all info finner du i Facebook-eventet)

 

You may also like...